2. kandidat

Pål Marius Aarlott Ertsås

Pål Marius startet opp lokallaget på Steinkjer i 2012 etter at han oppdaget at partiet ikke hadde stilt liste ved valg i Steinkjer før.

Fra 2000-2010 bodde han sammen med samboer og sine to barn i Akershus. I 2010 flyttet de tilbake til hans hjemkommune Steinkjer.

Pål Marius har erfaringer som blant annet musiker, barnehage, personlig assistent, isbilsjåfør, hjemmeværende småbarnsfar, assisterende avdelingsleder og kursansvarlig i en kjede for ferskvare innen spesial bransjen for kaffe og te.

Han liker å lytte til, samt lage musikk. Pål Marius leser mye, favoritten er faglitteratur, og han søker helst et helhetlig syn innen sine interesseområder. Dette er hvor blant annet hans kunnskap innen vikingtiden, lokalhistorie og musikkteori kommer fra.

Om sitt engasjement i Miljøpartiet De Grønne sier han:

  • Jeg vil jobbe for et lavere forbruk på en enklere måte.
  • Jeg vil jobbe for å gi folk tiden tilbake, slik at de selv innser at de gjør seg selv en bjørnetjeneste med å etterspørre økonomisk vekst på bauger og kanter.
  • Jeg vil gjøre det enkelt for folk å velge grønne løsninger på sine hverdagsproblemer.
  • Jeg vil at folk skal innse at ting er ting, som de ikke bare må skaffe, men også som de må kvitte seg med på en forsvarlig måte.

Bilde av 2. kandidat Pål Marius
Bilde av 2. kandidat Pål Marius